Škrinja hrvatske misli
Otac Domovine
Početna
Pišite nam
Knjiga gostiju
Komentirajte
Pisma dida Vidurine
Hrvatska misao
Potreba za međunarodnom sudskom osudom za zločine počinjene od strane totalitarnih komunističkih vlada
Ustav RH
Ustav BiH
Ustav FBiH
Croatio
iz duše te ljubim

Svake noći Boga za te molim
Pivajući kamenu i drači
Croatio ka mater te volim
Umorna si, samo mi ne plači

Sve ću pisme pokloniti tebi
Sve đardine, neka mi te kite
Croatio iz duše te ljubim
Ja te volim ka i mati dite

Još se sićam onih riči
Što mi uvik priča Ćaća
Nemoj sine nikud ići
Tvoj je kamen, maslina i drača

Nek te rani kora kruva
Kap'ja vina, zrno soli
Nek ti kušin bude stina
Al Hrvatsku sine voli

Pisme će ti pivati slavuji
Svirat će ti moje mandoline
Svaku stopu ove zemlje ljubi
Kad odrasteš voljeni moj sine

Bog i Hrvati!
Za Dom Spremni!
broj posjeta:
e-pošta
Nezavisna Država Hrvatska - Video
Flag Counter

Sve istine prolaze kroz tri faze:

Prvo se ismijavaju.
Zatim im se nasilno suprostavlja.
I na kraju, prihvaćaju se kao očite - samodokazive!

Arthur Schopenhauer

Bog i Hrvati!

Za Dom spremni!

Hrvatska Hrvatom!

SVAKI SIN DOMOVINE DUŽAN JE SLUŽITI SVOM NARODU!
ZA DOM SPREMNI!

Upišite svoje dojmove!

Zloporaba školskog sustava

Antun Lisec dr. med.

Jučer mi je dijete, koje ide u osmi razred osnovne škole, došlo kući vrlo zabrinuto, tužno i potreseno. Kaže da su im neki studenti medicine održali besramno predavanje. Učili su ih kako da bludno griješe, kako da upotrebljavaju grješna sredstva i pokazivali im sramotne slike. Već su "obrađivali" i druge škole, a s tim planiraju ići i dalje. Doveo ih je jedan profesor iz Zagreba.

Uspio sam ga isti dan pronaći u njegovom privremenom "uredu", ali nakon što je shvatio da se ne slažem s predavanjem njegovih studenata, odbio je daljnji razgovor.

Da smo mi, roditelji, župnik ili vjeroučiteljica znali što pripremaju, usprotivili bismo se.
Pokušaja nemoralnog odgoja je bilo i ranije. Čak je i Ustavni Sud, prije par godina, zabranio neke takve programe. Ali, u međuvremenu su se sile zla pregrupirale i stvorile novi program, čak s jedinstvenim, besramnim dijapozitivima za sve doktore školske medicine, te ga infiltrirale u Zavode za javno zdravstvo diljem Hrvatske. To se je učinilo skriveno od roditelja i od predstavnika katoličke, pravoslavne i islamske vjeroispovijesti.
Moje je mišljenje da su ovakvi programi zapravo promicanje ideologije opasne poganske sekte, koja se inflitrirala u obrazovni sistem Hrvatske i u dio zdravstva.
Da bi dijete pohađalo vjeronauk, prethodno se traži suglasnost roditelja. Međutim promicanje svjetonazora protivnog katoličkoj, pravoslavnoj i islamskoj vjerskoj zajednici, provodi se sistematski i agresivno čak uz protivljenje roditelja!
Radi se o ideologiji onih koji, diljem svijeta, odbacuju Božju zamisao o čovjeku, a svoje ispostave i predstavnike za rad s mladima i ostalima imaju i u Hrvatskoj. Oni svoju pogrešnu ideologiju sistematski i agresivno šire preko predavanja, literature, interneta, i pozivanja k sebi - u svoje ustanove, preko odgoja studenata medicine i specijalista školske medicine, preko infiltracije u sadržaje rada Zavoda za javno zdravstvo, pa čak i preko školskih programa i školskih knjiga. Između njih postoji izravna komunikacija i suradnja.
Pogrešan odgoj se u Hrvatskoj izvodi i preko sistematskih pregleda, naročito prvih godina fakulteta.
Dok se ne zaustave pogrešna djelovanja koja izlaze iz ovih struktura, dok se iz školskih programa i školskih knjiga ne izbaci promicanje grijeha, neće se moći Hrvatska dovoljno oporaviti niti u moralnom, niti u zdravstvenom niti u biološkom pogledju.
Ovo je već treći nalet kako su u osmom razredu promicali grijehe. To su nedavno činili još u sklopu tzv. kampanje HPV vakcinacije i preko predmeta biologije.
Od jednog pedagoga sam čuo da se promicanje grijeha u svakom razredu srednje škole izvodi nekoliko puta godišnje, na razne načine.
Problem je ne samo u udžbenicima biologije, nego i u nekim drugim udžbenicima i predavanjima.
To su programi onih međunarodnih struktura koje na djecu ne gledaju kao na Božji dar. Cerekaju se kada netko plače zbog premalog nataliteta. Već je postalo očito što se dogodilo s onim Europskim zemljama gdje se ovakav pogrešni odgoj provodio još i ranije. A gdje nam je budućnost ako se ovako nastavi?
Kroz nagovor na grijehe i erotizaciju atmosfere razreda, pokušavaju razdvoji seksualnost od braka i od rađanja. Razvijaju se negativni stavovi prema braku, djeci i roditeljstvu.
Ako nekada žrtve takvog odgoja i ostvare brak, kakvi će u njega ući, kako će taj brak izgledati, kako će odgajati djecu, ako ih uopće dobiju?
Kojem mladiću će još za brak biti zanimljiva djevojka koja je prije braka živjela po uputama ovakvih i njima sličnih? Kojoj djevojci će za brak biti zanimljiv mladić koji je tako živio?
Žrtve takvog odgoja postaju kao djedovi i bake u mladom organizmu. Gube se čistoća savjesti, romantika zaručništva, stid, ljepota mladosti, životni optimizam, interes za školovanje i rad. Prazne se crkve i škole, nastavnici ostaju bez radnih mjesta.
Što će o spolnosti misliti ona djeca koja oko škole proučavaju razbacane prezervative?
Preko grješnog sredstva prezervativa, uvijek se prenosi grijeh, a prenose se i bolesti, pa i one koje izazivaju neplodnost i koje su smrtonosne za roditelje i djecu prije rođenja.

Većina zaraznih bolesti, pogotovo u nekoj fazi bolesti, prenosi se već i ljubljenjem. Nitko ne bi u restoranu htio koristiti čačkalice za zube od bivših gostiju. A ljubljenjem se prenosi veća količina bakterija i virusa nego preko tuđe čačkalice ili preko tuđe, neoprane čaše.

Nema zemlje na svijetu gdje su reklamom prezervativa zaustavili ili smanjili postotak zaraženih.

Papinsko Vijeće za obitelj kroz dokument "Ljudska spolnost: istina i značenje" iz 1995. god. poručuje: "U tom kontekstu roditelji trebaju također odbiti promicanje takozvanog "safe sex-a" ("sigurnog seksa") ili "safer sexa" ("sigurnijeg seksa"), opasne i nećudoredne politike, utemeljene na varljivoj teoriji da prezervativ može pružiti odgovarajuću zaštitu od SIDA-a (AIDS-a)".

Predstavnik Svete Stolice, na 55. sjednici Komisije o statusu žena UN-a, 14. ožujka 2011. u New Yorku izjavio: "Sveta Stolica ni na koji način ne podržava kontracepciju ili upotrebu kondoma, bilo kao mjeru planiranja obitelji, bilo kao dio preventivnih programa HIV-a/AIDS-a, bilo kao školskih programa edukacije o spolnosti."

Koristim priliku napomenuti da se i oni vakcinirani mogu zaraziti HPV-om i dobiti rakove.

S čime to pokušavaju cijepiti našu djecu?

Smatram da Ministarstvo zdravstva, medicinsko osoblje, roditelji, djeca i cjelokupno stanovništvo trebaju imati sigurnost da u cjepivima ne postoje sadržaji koji štete plodnosti i životu nerođene djece, te da cjepiva nisu proizvedena na stanicama abortirane djece.

Naime, Konferencija Katoličkih Biskupa Kenije je 13. II 2015. objavila izjavu da je tzv. cjepivo protiv tetanusa u Meksiku, Nikaragvi, Filipinima i Keniji, sadržavalo još i cjepivo protiv rađanja koje je izazivalo pojavu antitijela protiv Beta HCG hormona, pa se je dogodila velika tragedija i prijevara. Izjavu na engleskom se može pročitati na: https://jumboiskon.tportal.hr/dl/9cf88547-0383-4f10-8694-9bcff41845b3

Cjepiva proizvedena na stanicama koja potječu od abortirane djece, sadrže dijelove tih stanica, pa čak i gene abortirane djece. Kada ti tuđi geni, preko cjepiva uđu u tijelo, oni ulaze u jezgre cijepljene osobe i pomiješaju se s njenim genima.
Detaljnije o tome može se pročitati u članku "Spontaneous Integration of Human DNA Fragments into Host Genome", K. Koyama, T. A. Deisher:
https://jumboiskon.tportal.hr/dl/0561e01f-e8d6-4d32-ad55-b9d891441619 Ministarstvo zdravstva R.H. je u tzv. "obavezna" cjepiva uvrstilo i ona protiv ospica, zaušnjaka i rubeole (MO-PA-RU).
Agencija za lijekove i medicinske proizvode HALMED, koja je u nadležnosti istoga Ministarstva, dala je odobrenja za Priorix i M-M-RVAXPRO cjepiva protiv ospica, zaušnjaka i rubeole, te za ProQuad, koje je ne samo protiv ovih bolesti, nego još i protiv vodenih kozica.
Preko web stranice HALMED-a se dolazi do linkova koji govore o sadržaju i načinu proizvodnje ovih cjepiva.
Tako se dolazi do podatka da Priorix sadrži živi, oslabljeni virus rubele (soj Wistar RA 27/3 ), umnožen na ljudskim diploidnim (MRC-5) stanicama.
M-M-RVAXPRO cjepivo sadrži isti taj živi, oslabljeni WISTAR RA 27/3 soj virusa rubeole, proizveden na WI-38 ljudskim diploidnim fibroblastma pluća.
ProQuad sadrži živi, oslabljeni virus rubeole Rubella Wistar RA 27/3 proizveden na ljudskim stanicama pluća WI-38 i živi, oslabljeni virus vodenih kozica OKA/Merck proizveden na ljudskim MRC-5 stanicama.
Vjerujem da će svakog dobronamjernog zaprepastiti da MRC-5 stanice potječu iz plućnog tkiva 14 tjedana starog abortiranog dječaka. Ove stanice je izolizrao J.P. Jacobs s kolegama u rujnu 1966. godine. WI-38 stanice potjeću od pluća djevojčice, duge 20 cm, abortirane 1962. god. u Švedskoj.

Naravno, moramo se protiviti ubijanju ljudi, sve od začeća pa nadalje, bez izuzetka, kao i svim drugim grijesima. Međutim, ovdje je riječ ne samo što se prigodom cijepljenja u tijelo ubrizgavaju virusi koji su se razmnožavali na stanicama koje potječu od ubijene nerođene djece. Radi se još i o tome da ova cjepiva, uz oslabljene viruse, sadrže i ostatke stanica koje potječu abortirane djece, pa čak i fragmente njihovih DNK! Ovo priznaju i sami proizvođači cjepiva.

DNK izgrađuje gene i kromozome. Sadrži genetsku informaciju, koju nasljeđuju potomci, koja je odgovorna za razvoj, funkcioniranje i mnoštvo karakteristika stanica, odosno samog organizma.

Doktorica Theresa A. Deisher, sa suradnicima, kroz više objavljenih članaka upozorava na opasnost da fragmenti DNK, iz stanica koje potječu od abortirane djece, ulaze u jezgre stanica cijepljenih osoba, odnosno u njihove gene i tamo počinju djelovati. Kao rezultat, postoji mogućnost izmjene genoma, pa i fenotipa (vidljivih karakteristika i osobina cijepljenih osoba) i pojava nekih bolesti, pogotovo autizma.

Također je objavila da su neke takve vakcine u svijetu usput zagađene fragmentima virusa HERVK. Dijelovi toga virusa pronađeni su kod ljudi oboljelih od nekih bolesti.
Ustanovila je da količina DNK u jednoj dozi cjepiva protiv rubeole koje je ispitivala, iznosi 150 nanograma. To odgovara ukupnoj količini DNK u 22000 stanica!
Volio bih znati da li je itko ispitivao količine DNK u dozi vakcina uveženih u Hrvatsku, proizvedenih na stanicama abortirane djece i eventualnu zagađenost HERVK virusom.

Papinska akademija za život je 2005. godine dala upute kako se suprotstavljati vakcinama proizvedenim na stanicama koje potječu od abortirane djece i objavila nazive do tada postojećih, koje su priređivali na stanicama od ubijene nerođene djece WI 38 i MRC 5 (Medicina e Morale, Center for Bioethics, July 18, 2005):

A) Živa vakcina protiv rubeole:

-Monovalentna vakcina protiv rubeole:a Meruvax© (Merck, United States), Rudivax© (Sanofi Pasteur, France), and Ervevax© (RA 27/3) (GlaxoSmithKline, Belgium)
- kombinirana vakcina protiv rubeole i ospica: M R VAX© (Merck, United States) i još Rudi Rouvax© (AVP, France)
- kombinirana vakcina protiv rubeole i mumpsa Biavax© (Merck, United States)
- kombinirana vakcina protiv rubeole, mumpsa i ospisa: M M R© II (Merck, United States), R.O.R.©, Trimovax© (Sanofi Pasteur, France), i Priorix© (GlaxoSmithKline, Belgium)

B) Druge vakcine pripremljena na stanicama koje potječu od ubijene nerođene djece:

- dvije vakcine protiv hepatitisa A, pripremljene na staničnim linijama MRC5: VAQTA (Merck) i HAVRIX (GlaxoSmithKline)
- vakcina protiv vodenih kozica Varivax© ( Merck), proizvedena na staničnim linijama WI 38 i MRC 5.
- vakcina protiv poliomielitisa Poliovax© (Aventis Pasteur, France) proizvedena na staničnim linijama MRC 5.
- vakcina protiv bjesnoće Imovax© (Aventis Pasteur), proizvedena na staničnim linijama MRC 5
- vakcina protiv velikih boginja AC AM 1000 (Acambis) proizvedena na MRC 5, koja je tada bila u probnoj fazi.

Međutim, 2017. god. dr. Lucía Gómez-Tatay iz Španjolske (Universidad Católica de Valencia), je objavila da su se pojavile još i brojne druge vakcine proizvedene na ovakve načine. Čak spominje od kojih dijelova tijela ubijene nerođene djece potječu stanice:

WI-1, WI-3, WI-11, WI-16, WI-18, WI-19, WI-23, WI-24, WI-25, WI-26, WI-27, WI-44, MRC-9, IMR-90 i R-17 dobivene iz pluća.
WI-2, WI-12 and WI-20, dobivene od kože i mišića.
WI-5 potječu od mišića.
WI-8, WI-14 i WS1 potječu od kože.
WI-4, WI-9, WI-10, WI-13 i WI-15 potječu od bubrega.
WI-6, WI-21 i WI-22 potječu od srca.
WI-7 potječu od timusa i štitne žlijezde.
WI-17 potječe od jetre.
FHs74Int potječe od tankog crijeva.
PER.C6 potječe od stanica mrežnice - retine (očne pozadine).

U istom članku, dr. Lucía Gómez-Tatay navodi nazive vakcina koje se danas u upotrebi, gdje su viruse razmnažali na stanica koje potječu od ubijene nerođene djece. Imovax Rabies cjepivo je dobiveno uzgojem virusa na MRC-5 stanica, a Merieux cjepivo je dobiveno uzgojem na WI-38 cells. Protiv bjesnoće postoji i cjepivo Rabipur koje je proizvedeno na stanicama pilećeg embrija.

Cjepiva Variliz i Varivax protiv vodenih kozica i ProQuad - kombinirano cjepivo protiv vodenih kozica, rubeole, ospica i mumpsa i Zostavak protiv herpesa zostera, također su proizvedeni na raznim stanicama dobivenih od djece ubijene prije poroda.
Cjepiva protiv Hepatitisa A: Vaqta, Havrix, Avaxim i Epaxal su uzgajana na MRC-5 stanicama. A u cjepivu Twinrix, protiv hepatitisa A i B, komponenta protiv hepatitisa A je također uzgajana na ovim stanicama, kao i Vivaxim, kombinirano djepivo protiv hepatitisa A i trbušnog tifusa.

Spominje da je cjepivo protiv rubeole u početku koristilo soj virusa koji nije uzgajan na ljudskim stanicama, ali RA 27/3 soj virusa je dobiven iz bubrega djeteta ubijenog prije poroda.
Još nisam čuo da bi netko kopao bunar na groblju ili da bi pio vodu iz takvog bunara. Svakome bi se gadilo piti vodu, ako postoji mogućnost da su u nju dospjele čestice koje potječu mrtvih ljudi.
Zemne ostatke ljudi, nakon njihove smrti, treba na dostojan način sahraniti. Za tu svrhu postoje groblja. Međutim, ako netko ubrizgava u tijelo čovjeka čestice koje potječu od abortiranog djeteta, to znači da od toga čovjeka na neki način pokušava stvoriti grobnicu.

Ne može me nitko uvjeriti da je jedini način za sprečavanje rubeole, vodenih kozica ili bilo kojih drugih bolesti, ubrizgavanje vakcina proizvedenih na neprihvatljiv način, koja uz to još sadrže dijelove stanica, pa i fragmente DNK što potječu od ubijene djece, a nose njihova nasljedna svojstva.
Smatram da se ne može opterećivati neugodnostima one roditelje koji ne prihvaćaju da se u tijela njihove djece ovo ubrizgava.
Uvijek postoje etički prihvatljiva rješenja. Oni koji proizvode, odobravaju, uvoze cjepiva ili se na bilo koji drugi način bave cijepljenjem, trebali bi o tome voditi računa.
Ne smije se zaboraviti da se pred izazovima savjesti nalazi i medicinsko osoblje od kojega se traži provođenje cijepljenja a i mnogi drugi.

Ako netko odbija cijepiti svoju djecu zbog toga što je cjepivo proizvedeno na stanicama koje potječu od ubijene nerođene djece ili zato što nema dovoljnu sigurnost da cjepivo neće štetiti plodnosti i životu djece koja se začnu, onda se ne smije progoniti ili kažnjavati njih, nego treba pozvati na odgovornost one koji su ovakva cjepiva uveli i koji ih pokušavaju nekome davati.

Antun Lisec dr. med.

comments powered by Disqus


Naslovnica


Arhiva Naslovnica

SLOBODA, JEDNAKOST I BRATINSTVO

"Rastrgajmo paklenu mrežu koju nam je svima naš općeniti neprijatelj razapeo;
Zaboravimo na nepravde i uvrede koje smo jedni od drugih pretrpjeli;
Pripišimo svu nesreću našu njezinim početnicima, a ne narodima našim;
Oprostimo neprijateljima našim, i nastojmo da nam u buduće ne mogu škoditi;
Pomirimo se i pobratimo, te se zakunimo jedan za sve i svi za jednoga;
Zakunimo se na svetom grobu naših mučenika, a taj je grob cijela naša domovina,
zakunimo se da ćemo dostojno osvetiti oce naše,
a osveta nam budi svih nas sloboda, jednakost i bratinstvo."

Dr. Ante Starčević

Sveta prava našeg naroda...

"Ova naša stranka sudi da joj je vrijeme nastaviti svoje dosadašnje poslovanje…
Kako je znano, ovo je poslovanje:
Skidati krinke onim, koji su naš narod kojekakovimi načini i sredstvi turnuli do poniženja i nesreće,
ter nastoje da ga u tom stanju drže.
Na zakonitu temelju stojeć, branit ili iskat,
pravnim načinom i pravičnim sredstvi,
sveta prava našeg naroda i naše Domovine."

dr. Ante Starčević

Narodne mane...

"Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća:

mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo, i lako zaboravljamo krivice, koje nam drugi učine.
Ali mi bar za čas, u sadašnjosti, ne primamo pljuske za poljubce, krivicu za pravo, tlačenje za ljubav;
mi ćemo današnje zlo i krivicu današnju do sutra zaboraviti, pa, ako nam tko liepu rieč kaže, ponašati ćemo se kao da nismo bili prevareni, kao da krivica ni zala nikada nije bilo i kao da ih već nikada ne može biti;
nu danas, dok ne zaboravimo zlo i dok nove prazne rieči ne čujemo, mi se držimo, kako valja."

dr. Ante Starčević
© Stina hrvatskih pradidova