HRVATSKA IZNAD SVEGA
Škrinja hrvatske misli
Otac Domovine
Početna
Pišite nam
Knjiga gostiju
Komentirajte
Pisma dida Vidurine
Hrvatska misao
Potreba za međunarodnom sudskom osudom za zločine počinjene od strane totalitarnih komunističkih vlada
Ustav RH
Ustav BiH
Ustav FBiH
Croatio
iz duše te ljubim

Svake noći Boga za te molim
Pivajući kamenu i drači
Croatio ka mater te volim
Umorna si, samo mi ne plači

Sve ću pisme pokloniti tebi
Sve đardine, neka mi te kite
Croatio iz duše te ljubim
Ja te volim ka i mati dite

Još se sićam onih riči
Što mi uvik priča Ćaća
Nemoj sine nikud ići
Tvoj je kamen, maslina i drača

Nek te rani kora kruva
Kap'ja vina, zrno soli
Nek ti kušin bude stina
Al Hrvatsku sine voli

Pisme će ti pivati slavuji
Svirat će ti moje mandoline
Svaku stopu ove zemlje ljubi
Kad odrasteš voljeni moj sine

Bog i Hrvati!
<
Za Dom Spremni!
broj posjeta:
e-pošta
Nezavisna Država Hrvatska - Video
Flag Counter

Sve istine prolaze kroz tri faze:

Prvo se ismijavaju.
Zatim im se nasilno suprostavlja.
I na kraju, prihvaćaju se kao očite - samodokazive!

Arthur Schopenhauer

Bog i Hrvati!

Za Dom spremni!

Hrvatska Hrvatom!


Hrvati moraju pokrenuti narodni ustanak!

Zašto Hrvati skrivaju sramotnu činjenicu da su u krvavom poslu iz 1945. sudjelovali "prvi hrvatski predsjednik" i neki prvi predsjednici Vlade RH?

Hrvati su dopustili da nad njima desetljećima vlada najveći zločinac u povijesti ljudskog roda. Hrvatsko dostojanstvo tako je ugušeno, iskorijenjeno. Tog dana kada je krepo Maršal, polovica Hrvata su plakali. U RH ga naslijedio general iz JNA, zajedno sa smećem koje je odvezlo blaženog Alojzija Stepinca u Lepoglavu, zajedno s zlotvorom koji je u republičkom "parlamentu" napao Deklaraciju o nazivu i položaju hrvatskog književnog jezika, i zajedno s šefom republičke udbe.

Neko smo veče mogli pogledati 117. reprizu odlične komedije "Johnny English" s genijalnim Rowanom Atkinsonom u naslovnoj ulozi, poznatijim po serijalima "Blackadder" i "Mr. Bean". Bondovsku parodiju podiže i John Malkovich kao glavni negativac. Izgovara jednu veliku istinu: kriminalci su roba koju u izobilju posjeduju sve zemlje.

Hrvatska je bogata zemlja. U tom smo smislu primjer konkurentnosti - Hrvat krade u milijardama uz svoje minimalne troškove. Da Hrvatska uvede indijske zakone, polovica stanovnika hodala bi okolo bez jedne ruke. Tajkuni bi puzali kao zmije, kojima kao vrsta i ovako pripadaju.

Ako uzmemo u obzir potvrđenu iskonsku istinu da je svijet peć i da je čovjek nastao od gline, pitam se jesmo li mi Hrvati loš materijal ili smo sagorjeli na tihoj vatri, koja se oduljila skoro cijeli milenij. Niz višestoljetnih okupacija pretvorio je Hrvate u naciju ulizica, izdajnika, lopova i kukavica.

Hrvatima možete učiniti što vam padne na pamet, jer nema šanse da se bilo čemu usprotive. Rakovička buna i Velebitski ustanak provedeni su uz poticaje obavještajnih mreža. Raspadali su se veliki imperiji, raspale su se Jugoslavije, Hrvati su pobjednici kroz obrambeni Domovinski rat, ali nikako da formiraju svoju zaista nezavisnu državu. Ova "samostalna" RH ima za funkciju samo to da formalno svoj na svome rasprodamo nacionalne resurse, za sva vremena.

Ulazak kriminala u sve pore našeg života nužno nameće dekroatiziranje Hrvatske. Kriminal je prvi nositelj globalizacije. Čim nekome zavučete ruku u džep, postajete građanin svijeta. Prirodno tome, Vlada RH je gigantsko Ministarstvo korupcije, u kojemu su ostala ministarstva zapravo linije organiziranog i svakog drugog kriminala. Kada je zasjeo aktualni premijer, jednostavno je preuzeo Agrokor. Njegova zamjenica rekla je dojučerašnjem vlasniku Agrokora: kupi prnje i unučad i briši!

Bože moj, premijer i njegovi Bravari po svojoj dužnosti pohlepno grabe na sve strane, pa imamo situaciju da ministri linija kriminala jedni drugima ulaze u teritorij. Ministar nerada i pljačke kroz mirovinski sustav ponaša se kao da vodi resor zakidanja socijale ili nekakvo Ministarstvo za milostinju i krađu milodara. Povećat će samo najmanje mirovine! A da poveća mirovine ćelavim ženama? Da smanji mirovine korumpiranim dužnosnicima? Em su dobili veće plaće, em su na kraju sjele i veće mirovine. Gdje je tu pravda? Trebamo zasebno Ministarstvo za zalutale kriminalce, one koji ne mogu prepoznati svoj resor.

Glavni lopov je pakosno dijete

Danas je kod nas sve u znaku onog vica o djetetu koje krade željezničke tračnice jer ne zna što je tona. Sve pozicije u Vladi RH najbolje bi interpretirao Rowan Atkins. Premijer i ministri ne kradu u milijunima, kako tvrde zli jezici - prešli su na milijarde. Jučer je u Puli trebao biti prezentiran vladin plan restrukturirane krađe Uljanika. "Hrvatski" premijer i njegovi glavni džeparoši nemaju blage veze o bilo kakvoj drugoj ekonomiji, zajedno su tabula rasa, ali se s lakoćom igraju s papirnatim brodovima, državnim jamstvima, pozajmicama takozvanih strateških partnera koje su zapravo skupi krediti, i sa svim tim našim teško stečenim milijardama. Nevjerojatno je da su premijer, ministri i njihovi povjerenici "riješili" Agrokor bez da uđu u problem.

Ministar financija hvali se kako je izuzet iz svakog odlučivanja. U skladu s mentalnim sklopom glavnog lopova, po novome zarada ide u krovne strane kompanije Agrokora, a sadašnji i budući gubici prevaljuju se na domaći Agrokor. Koji po novome posluje uspješno - rashodi se više ne prikazuju. Eto, 530 milijuna kuna za savjetničke usluge zapravo su medijska izmišljotina. Razumljivo je da političari nemaju blage veze o bilo čemu konkretnom, ali oba povjerenika za Agrokor, navodno stručnjaci, nisu proniknuli o čemu se tu radi. Vlada i njeni opunomoćenici ne vode nikakvu preventivnu politiku, nego jednostavno krpaju poneku rupu koja najavljuje izborni poraz.

Lopovluk je prisutan na sve strane ovog svijeta, ali pravde nema za sve. Ulagači od Volkswagena potražuju naknadu štete na razini 9,2 milijarde eura, zbog muljanja s emisijom štetnih plinova u dizelašima te njemačke kompanije. Koga trebaju tužiti naši osiguranici i umirovljenici zato što su osiguravajuća društava četiri "naše" najveće banke izgubila samo na Ledu oko pola milijarde kuna?

Tko zaobilazi proviziju, propada

U Hrvatskoj je sve izokrenuto. Mi smo jedina zemlja u kojoj političari trulim jajima gađaju narod i svoje glasače. Svugdje u svijetu bande se bore svaka za svoj teritorij i još gledaju da prigrabe tuđe, a kod nas vlada harmonija lopova. Jedni druge potiču i pokrivaju. Iritira i ta tolerancija prema lopovima iz susjedstva. Hrvat je spreman sve progutati samo zato da se lopovluk nastavi.

Svugdje u svijetu kriminalci ustaju u obranu nacionalnih interesa, dok "naši" lopovi idu protiv svega hrvatskog. Kada se srbijanski lopovi četnički okome na sve Hrvate, nitko ne uzvraća. Srbijanski predsjednik, srbijanska premijerka i skoro svi srbijanski ministri doslovce dnevno uriniraju po Hrvatskoj. Toliko su pakosni prema Hrvatima da zapišavaju po Hrvatskoj i kada su na Kosovu.

Prošlo je već dugih 27 godina, a hrvatski dužnosnici jedva da su nešto učinili za naše nestale za vrijeme srbijanske agresije na RH i BiH. U Srbiji i svim ostalim državama manjine moraju biti kuš, dok u Hrvatskoj provode obrnutu diskriminaciju, koja povremeno prelazi u teško zlostavljanje prema većinskoj naciji. Tajkuni privatizacije gutaju naše novce u milijardama kuna, a slično postupaju i njihovi partneri u državi, takozvani tajkuni državne administracije i javnih poduzeća. Ostvaruju visoke prihode bez ikakvih svojih troškova.

Vlasnik Agrokora nije pao zbog prezaduženosti Agrokora, nego zbog jednostavne činjenice da više nije mogao namirivati reket političara. Nije Uljanik došao pod kontrolu države zbog lopovluka, nego zbog sebičnosti lopova iz IDS-a, koji nisu htjeli podijeliti pinku s drugim strankama. Partija je prodala tuđu vilu!

Sudeći po broju tajkuna na izdržavanju zatvorske kazne, svi "naši" predsjednici i premijeri iskazali su veliku toleranciju za njihovu krađu. Zarada se dijeli ili tajkun pada. Oporavak nema od kuda doći, jer je RH uronjena u lopovsku europsku zajednicu lopovskih nacija, u kojoj lopovske snažnije članice pretvaraju u svoje kolonije one slabije.

Zemlja lopova u zajednici lopova

Sve je postalo bjelodano kada su domoljubi otišli na ratišta, ponudili život za nezavisnu Hrvatsku, i tako se bedasto udaljili od podjele plijena u SRH/RH. U sjeni obrane zemlje od srbijanske agresije, najgori među nama proveli su besramnu i bespoštednu privatizacijsku pljačku, uz podršku i sudjelovanje vrha tranzicijske SRH/RH.

Komunjare, odnosno komunjarski direktori, udbaši, njihovi doušnici i cjelokupna jugoslavenska mreža preuzeli su sve što se moglo pogurnuti na bubanj. Ako to nisu uspijevali, ostali su na čelu velikih sustava i manjih poduzeća kao dokazani "stručnjaci" i nekakvi hibridni tajkuni institucija. Generirana klima dopuštene krađe dovela je do tranzicijske konverzije potlačene i komunistički korumpirane nacije u bezobličnu masu lopova bez nacionalnog ili bilo kakvog realnog kulturnog sadržaja, koji vrebaju priliku da nešto ukradu. Proleter sanja da postane kapitalist.

Uglednici su postali oni koji su se u lopovluku snašli i dnevno kupali. Kaže se da su sposobni. Žive u prekrasnim vilama, putuju po svijetu i upijaju nešto od njegove raznolikosti, plivaju u svojim bazenima, priušte si sve uređaje za razgibavanje, pa i zgodnije maserke, povremeno nekome pomognu i tako izgrade svoj unutarnji mir dobročinitelja, pa su na kraju sveukupno bolji ljudi od sirotinje, koju razara beskrajna ljubomora.

Da se Isus vrati na zemlju, zaobišao bi ribare i potražio ugodnije i plemenitije društvo tajkuna. Prirodno postavljenim okvirima, Hrvat koji proizvodi nestaje, odlazi, a teritorij RH postaje izložen pljački za svakoga. Ako smo dvojili glede krađe nacije kroz Agrokor i te završne strvinarske pljačke samog Agrokora, nevjerojatna pljačka kroz Uljanik ne ostavlja dvojbu glede ocjene RH kao najgore lopovske jazbine. Pomađarena Ina rađa nove pohode na sve hrvatsko.

Vlada RH pasivno promatra kako Mađari zatvaraju naše rafinerije, umjesto da ih jednostavno nacionaliziramo, jer je MOL preuzeo obvezu njihove modernizacije, koja je izostala i ničim se ne može opravdati. Kriza Petrokemije tek se razbuktava.

Finacijska mafija pokušava povećati izdvajanje iz bruto plaće u privatan i obvezan !! mirovinski stup, kao i apliciranje proračunskog mirovinskog dodatka 27% za sve vrste umirovljenja, što je praktično prevaljivanje na državu, proračun i sve nas svih tih obveza mirovinskih fondova i osiguravajućih društava "naše" četiri najveće strane banke. Kada nam Vlada RH ne radi o glavi, tada počinje grijeh nečinjenja.

Tati Hrvati, tati Mađari

Problem je što danas mi Hrvati potvrđujemo sve posijane predrasude o nama. Naravno da me smeta mađarska poslovica "Nema tata do Hrvata", koja je u vrijeme prethodne mađarske dominacije bila proizvod tadašnjeg mađarskog rasizma, izgovor za tadašnje mađarsko zatiranje hrvatske nacije, ali se danas ta mađarska poslovica potvrđuje. Naša riječ lopov zapravo je mađarskog podrijetla.

Mađari su nas uvukli u lopovluk kada su ukrali hrvatsku krunu. Mađari danas kroz korupciju hrvatske nacije preuzimaju hrvatske nacionalne resurse. I idu putem zatiranja Hrvata, njihove ekonomije i njihovog nacionalnog određenja. Mađari su u sramotnom i kriminalnom preuzimanju Ine ispali jako veliki lopovi. Kao što mnogi Srbi i Srbijanci bjesne što nismo pristali na posrbljivanje, tako i kod Mađara ima zluradosti što smo odbacili mađarizaciju.

Zatvaranje rafinerija Ine i cjelokupne ostale proizvodnje Ine, izgrađene na našem radu i na našim lisnicama, nema samo svoje ekonomske parametre, nego i političke u onom najgorem smislu. Moramo se zamisliti nad činjenicom da nam iz cjelokupnog susjedstva dolaze otvoreni pokušaji zatiranja svega hrvatskog, i da je Vlada RH strani servis za takve i slične kriminalne radnje. Kriminal toliko prožima RH da je relativizirana optužnica protiv premijera u pržunu, glede podmićivanja od strane MOL-a i Mađara, sve zato da se privatizacija Ine ne poništi.

Hrvatsko dostojanstvo je ugušeno

Hrvati su dopustili da nad njima desetljećima vlada najveći zločinac u povijesti ljudskog roda. Hrvatsko dostojanstvo tako je ugušeno, iskorijenjeno. Tog dana kada je krepo Maršal, polovica Hrvata su plakali. U RH ga naslijedio general iz JNA, zajedno sa smećem koje je odvezlo blaženog Alojzija Stepinca u Lepoglavu, zajedno s zlotvorom koji je u republičkom "parlamentu" napao Deklaraciju o nazivu i položaju hrvatskog književnog jezika, i zajedno s šefom republičke udbe.

Predsjednik te labradorske tvorevine potpisao je Republiku Srpsku u BiH i amnestirao četnike, uključujući detektirane ratne zločince, one koji su mučili, silovali i na sve načine ponižavali Hrvatice i Hrvate. Suprotno svim pravilima ratovanja, nakon što je protivnik poražen, Hrvati su se zadovoljili s rezultatom da je nakazna SRH/RH obranjena.

Nitko nije pomišljao na to da u obrambenom ratu stvorena hrvatska vojska prijeđe na teritorij neprijatelja, odnosno napadne Srbiju, kao što bi to bio red. Da tamo oružjem pronađemo nestale i zatočene. Da glavnim zločincima na strani agresora u samom Beogradu upriličimo proces poput onoga nürnberškog!

Da velikosrpsku Srbiju bacimo na koljena i nametnemo joj ratne reparacije. Da mi Srbiji podesimo granice Pašaluka, onako kako su Srbi i Rusi prekrojili hrvatske zemlje 1945.

Zamislite da su se Saveznici u Drugom svjetskom ratu zadovoljili s njemačkim povlačenjem iz Rusije i s drugih ratišta. Ne samo da su vladajuće strukture RH sačinjene od najgorih lopova, isti su kreteni baš u svemu.

Na mnogim mjestima u RH ostali su spomenici komunističkom diktatoru, a pored njih se pojavljuju biste najodgovornije osobe za ovakvu lopovsku i udbašku tranziciju SRH/RH.

Zašto Hrvati skrivaju sramotnu činjenicu da su u poslu iz 1945. sudjelovali "prvi hrvatski predsjednik" i neki prvi predsjednici Vlade RH? Pustite priče o preobraćenju - nitko se nikada nije preobratio.

Razgradnja hrvatske nacionalne ideje

Na zagrebačkom politološkom fakultetu, kojega financiramo svi mi, neki su profesori Srbi ili tu negdje. Jedan od takvih uporno osporava hrvatsku državnopravnu zaostavštinu. Negira sve: Zavnoh, Banovinu, Ugarsko-hrvatsku nagodbu, i kraljeve hrvatske krvi. U tome mu asistiraju dvojica profesora s zagrebačkog filozofskog fakulteta - izdašno plaćamo i takve. I pored najgorih poniženja Hrvata kao nacije od strane takvih kretena, Hrvati ne poduzimaju ništa protiv te i takve pete kolone u svojim redovima.

Kao, to je njihovo znanstveno stajalište. Kako netko odgojen i obrazovan posve komunjarski i protuhrvatski može imati svoje znanstveno stajalište? Nije to znanstveno stajalište nego protuhrvatska misija. Hrvatski kralj Tomislav je znanstveno potvrđen i ne može se osporiti s činjenicom da na Duvanjskom polju nije pronađena Tomislavova kruna, da tamo nema kraljevske riznice, ostataka kraljevskih dvora, kraljevske konjušnice, i silosa za žito i sličan urod.

Nije kralj Tomislav živio i stolovao u današnjem Tomislavgradu, nego se simbolički krunio na prostoru antičkog Dalminiuma, koji je postao upravno središte cijele Dalmacije, one koja se proširila dalje od Sirmiuma. Tomislav se tako okrunio za kralja (najšire) Dalmacije i to nema blage veze s tim koliko su Avari razorili sve dalmatinske prijestolnice.

Bilo bi prirodno da Hrvati protiv trojice "znanstvenika" pokrenu prosvjed na njihovim fakultetima, da ih vrh države protjera iz ove zemlje, kao najbezobrazniju znanstvenu stoku, ali se to ne događa, iako za to nisu potrebna neka posebna kvadratna jojca, nego obična okrugla, koja Hrvati očigledno nemaju i to je osnovni razlog pada nataliteta i sveukupne demografske i/ili ekonomske krize.

Ubijanje instituta direktne demokracije

Pogledajte ovu kontrolu svih referendumskih potpisa. Gdje toga ima? Kojem je kretenu to palo na pamet? Navodno su tajne službe angažirale osobe koje su se namjerno upisale dva puta ili pogrešno - drugarska komisija dobit će popis "sumnjivih" i tako otvoriti mogućnost vladi da manipulira za onu opciju koja joj više paše.

Kod nas slobodno djeluju autonomni killeri demokracije, koji se samoinicijativno više puta ili pogrešno upisuju na liste za referendum koji ih smeta. Ako se neko ime pojavi više puta ili s netočnim podacima, OIB je kontroliran, pa država može doći do takvih i protiv njih pokrenuti pravosudni postupak, a ne da osporava pravo na referendum. Upravo takvi saboterski potpisi potvrđuju potrebu za referendumom. Protiv takve otvorene opstrukcije direktne i svake druge demokracije od strane same "demokratske" Vlade RH, Hrvati moraju pokrenuti narodni ustanak, napasti Banske dvore i nakon toga dovesti sve ministre na Jelačić plac, na uriniranje od strane svih onih kojima bi pomoglo da se tako u ovoj krizi smire.

Naravno, i za to trebaju jojca, i tu se vraćamo na problem kvalitete hrvatske nacije, koja se uglavnom sastoji od lopova i od kukavica.

Pobuna protiv najvećeg zločinca svela se na Bugojansku grupu! Hrvati su ih lovili po planinama kao nacionalne neprijatelje. Famozni dvadeseti čovjek Bugojanske grupe, onaj koji je "Bugojance" izdao, pojavio se 90-ih kao jedan od nositelja "hrvatskog" državotvornog pokreta.

Jedini preživjeli član Bugojanske grupe smaknut je u "samostalnoj" RH na mig vrha te udbaške i lopovske države. Dok konačno ne zbacimo s vlasti neku vladu, neće biti sreće u ovoj zemlji. (7dnevno)

Tvrtko Dolić


comments powered by Disqus


Naslovnica


Arhiva Naslovnica

SLOBODA, JEDNAKOST I BRATINSTVO

"Rastrgajmo paklenu mrežu koju nam je svima naš općeniti neprijatelj razapeo;
Zaboravimo na nepravde i uvrede koje smo jedni od drugih pretrpjeli;
Pripišimo svu nesreću našu njezinim početnicima, a ne narodima našim;
Oprostimo neprijateljima našim, i nastojmo da nam u buduće ne mogu škoditi;
Pomirimo se i pobratimo, te se zakunimo jedan za sve i svi za jednoga;
Zakunimo se na svetom grobu naših mučenika, a taj je grob cijela naša domovina,
zakunimo se da ćemo dostojno osvetiti oce naše,
a osveta nam budi svih nas sloboda, jednakost i bratinstvo."

Dr. Ante Starčević

Sveta prava našeg naroda...

"Ova naša stranka sudi da joj je vrijeme nastaviti svoje dosadašnje poslovanje…
Kako je znano, ovo je poslovanje:
Skidati krinke onim, koji su naš narod kojekakovimi načini i sredstvi turnuli do poniženja i nesreće,
ter nastoje da ga u tom stanju drže.
Na zakonitu temelju stojeć, branit ili iskat,
pravnim načinom i pravičnim sredstvi,
sveta prava našeg naroda i naše Domovine."

dr. Ante Starčević

Narodne mane...

"Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća:

mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo, i lako zaboravljamo krivice, koje nam drugi učine.
Ali mi bar za čas, u sadašnjosti, ne primamo pljuske za poljubce, krivicu za pravo, tlačenje za ljubav;
mi ćemo današnje zlo i krivicu današnju do sutra zaboraviti, pa, ako nam tko liepu rieč kaže, ponašati ćemo se kao da nismo bili prevareni, kao da krivica ni zala nikada nije bilo i kao da ih već nikada ne može biti;
nu danas, dok ne zaboravimo zlo i dok nove prazne rieči ne čujemo, mi se držimo, kako valja."

dr. Ante Starčević
© Stina hrvatskih pradidova